top of page

Palvelut ja hinnasto

Kauden hoidot
Kaikki kasvohoidot sisältävät ihoanalyysin ja kotihoito-ohjeet. Hoidot toteuttaa ekokosmetologi kotimaisilla sarjoilla. Käytettävät sarjat ovat Unna Nordic, Ekopharma ja BTB13.

Unna Nordic Saga
–  puhdistava ja tasapainottava kasvohoito

75 min 115 e

Ihoa puhdistava ja tasapainottava Saga kasvohoito tuo metsäisen hetken ihollesi tasapainottaen sitä havujen hoitavalla voimalla. Havujen eteeriset öljyt ja uutteet rentouttavat metsäisellä tuoksullaan ja lisäävät iholle puhdistavaa vaikutusta.

Hoito sisältää kaksi ihoa tasapainottavaa kasvohierontaa, lempeän kuorinnan, höyrytyksen, ihon mekaanisen puhdistuksen (tarvittaessa myös ultraäänipuhdistuksen), runsaan kosteutuksen, naamion ja loppuvoiteet.

Hoidon jälkeen iho on ihanan puhdas ja virkistynyt!

Juuren uudistava kasvohoito

75 min 115 e

Juuren uudistava hoito on yhdistelmä tehokasta kasvohoitoa ja rentouttavaa elämystä. Hoidon aloittaa rentouttava, nestekiertoa aktivoiva ja ihoa silottava kasvohieronta pohjoisen luonnon parhailla marjaöljyillä. Kaksivaiheinen kuorinta kirkastaa ja uudistaa ihon. Entsymaattinen kuorinta poistaa iholta kuolleita ihosoluja ja lisää ihon kimmoisuutta. Glykolihappokuorinta uudistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Hoidon päättää ylellisen kosteuttava ja ravitseva merilevä kasvonaamio. Hoito toteutetaan kotimasella BTB13-sarjalla. 

Tämän hoidon jälkeen iho on hehkuu uutta elinvoimaa ♡

bottom of page