top of page

Palvelut ja hinnasto

Kauden kasvohoidot
Kaikki kasvohoidot sisältävät ihoanalyysin ja kotihoito-ohjeet. Hoidot toteuttaa ekokosmetologi kotimaisilla sarjoilla. Käytettävät sarjat ovat Unna Nordic, Ekopharma sekä BTB13.

Uutuus! BTB13 Total Radiance

75 min 115 e

Hoidon aloittaa rentouttava, nestekiertoa aktivoiva ja ihoa silottava kasvohieronta. Hieronnassa pohjoisen luonnon marjojen siemenöljyt tuovat iholle runsaasti omega-rasvahappoja sekä vitamiineja ja antioksidantteja.

Hoidon kaksivaiheinen kuorinta kirkastaa ja uudistaa ihoa. Entsymaattinen kuorinta poistaa iholta kuolleita ihosoluja ja lisää ihon kimmoisuutta sekä valmistaa ihoa glykolihappoon. Tehokkaasti ihon ikämuutoksia hoitava glykolihappokuorinta uudistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. 

Hoidon päättää ylellisen kosteuttava ja viilentävä peel-off merileväkasvonaamio.

Vadelma Glow

60 min 89 e

Ihoa runsaasti kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito kaikille ihotyypeille ja kosteusköyhän ihon virkistämiseen.

Kasvohoito edistää ihon kosteudensitomiskykyä ja vahvistaa ihon rakennetta. Kaksoiskuorinta (mekaaninen + happokuorinta) uudistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti tehden siitä kimmoisan ja tasaisen. Hoito on kalpean ja samean ihon pelastus!

Kerroksittain iholle suihkutettava kasvovesi, raikkaat kosteuttavat hoitotuotteet ja virkistävä geelinaamio herättävät väsyneen ihon. Hoidon jälkeen iho on täyteläisen kosteutettu, heleä ja raikas.

Tyrni Pro-Collagen

75 min 105 e

Aikuista ihoa hemmotteleva, ihoa uudistava ja napakoittava kasvo- ja dekolteehoito. 

Hoito korjaa ihon valovaurioita ja hidastaa ihon ennenaikaista ikääntymistä. Ikämuutoksia hoitavat ja kollageenin muodostumista aktivoivat tehoaineet napakoittavat ihon rakennetta ja silottavat ihon pintaa. Kemiallinen kuorinta kirkastaa ja heleyttää ihoa, vilkastuttaa ihosolujen uusiutumista sekä tasoittaa ihon väriä. Tämä on todellinen kuningatarhoito aikuiselle iholle!

Karpalo Clear

60 min 89e

Karpalo Clear on syväpuhdistava kasvohoito epäpuhtaalle, runsaasti talia erittävälle, tukkeutuneelle ja akneen taipuvaiselle iholle.

Hoidon teho perustuu syväpuhdistavaan aktiivihiilikuorintaan, sekä ihoa avaavaan ja ihoa uudistavaan kemialliseen kuorintaan. Ihon epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti. Hoitoon voidaan yhdistää ultraäänipuhdistus lisäpalveluna.

Probiootteja sisältävä naamio vahvistaa ihon omaa mikrobiomia ja näin ollen parantaa ihon vastustuskykyä.

 

Ekopharma Karpalo hoitolinjan tuotteet tasapainottavat ihon toimintaa ja auttavat ongelmaisen ihon hoidossa myös kotona. Karpalonsiemenöljy on erittäin antioksidanttinen öljy, joka tasapainottaa ihon PH-arvoa ja vähentää ihon tulehduksellisuutta.

Karpalo -hoitolinjasta löytyy tuotteet myös ruusufinnin hoitoon.

bottom of page