top of page

Asiakkaiden kokemuksia ja palautteita

"Aivan ihana ja rentouttava 90min kasvohoito! Hoidossa käytetyt tuotteet tuntuivat todella miellyttäviltä iholla ja pitkä kasvohieronta kruunasi nautinnon. Menen ehdottomasti uudelleen!" 

"Ehdottomasti koskaan kokemistani kasvohoidoista ihanin kokemus.
Anniinasta huokuu rauhallisuus ja sydämellisyys ja ihanat, lempeät kädet työskentelevät
tauotta. Suosittelen sydämestäni Anniinan Juuri kauneushoitohuoneeseen, sen palveluihin, sekä
upeisiin tuotteisiin tutustumista. Jokainen ihminen ansaitsee joskus upean hemmotteluhetken" 

"Heti Kauneushuoneen ovella aisti hyvän energian. Hoitohuone oli todella kaunis, taustalla soi rauhoittava musiikki. En IKINÄ aikaisemmin ole kasvohoidossa saanut noin ihanaa, rentouttavaa ja kokonaisvaltaista hoitoa. "Taikasormet" hoitivat määrätietoisesti, hellästi ja mikä parasta, en jäänyt hetkeksikään yksin."

"Taivaallista! Kävin ihanalla ”metsäretkellä”! Iho on puhdas ja ravittu, sielu levännyt. Tänne täytyy ehdottomasti päästä uudelleen. Palata Juurilleen ;) Suosittelen lämpimästi!"

"Juuren yrittäjä Anniina on aurinkoinen persoona ja todella ammattitaitoinen, vuosien kokemus näkyy. Kaikki Juuressa käytettävät tuotteet ovat kotimaista luonnonkosmetiikkaa, ja siksi halusin kokea Juuren Unna kasvohoidon 75 min. Anniina puhdisti todella huolellisesti kasvot, käyttäen myös ihanaa lämmintä höyrytystä. Kasvohoidossa oli monta vaihetta, ja lopputuloksena iho oli hehkuva, ja olo hemmoteltu ja raikas. Unna Nordic-sarjan tuotteet tuoksuvat raikkaan metsäisiltä ja luonnonläheisiltä. Kasvohoidon yhteydessä kulmat siistittiin ja värjättiin. Lopputulos oli täyden kympin arvoinen, samoin kuin koko hoitokokemus."

Kiitos kaikille asiakkaille upeista palautteista! Voit jättää oman palautteesi Googlessa tai osoitteeseen info@kauneushuonejuuri.fi

bottom of page