top of page

Unna Nordic kasvohoito
– räätälöitynä juuri sinun ihollesi.

60 min 85 e

75 min 95 e

90 min 105 e

Hoito on kokonaisvaltainen elämys, joka vie sinut kaikkien aistien metsäretkelle.

Unna Nordic on ylellinen luonnonkosmetiikkasarja meiltä ammattilaisilta sinulle. Unnan pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Vastuullisesti valmistetut tuotteet sisältävät mm. kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä, virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa.

Hoitoihin sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, kosteutus, seerumit, hieronta, naamio sekä loppuvoiteet. Kaikki muu suunnitellaan ihosi ja toiveittesi mukaan. Jos ihosi tarvitsee syvempää puhdistusta, tai haluat pitkän hieronnan, varaathan 75 min tai 90 min hoitoajan. Hoitoihin voidaan yhdistää myös ultraäänipuhdistus tai tehoaineiden imeytys.

Unna Nordic Savi
– 
syväpuhdistava kasvohoito

75 min 110 e

Unna Nordic Savi on syväpuhdistava ja tasapainottava kasvohoito, joka saa ihosi tuntumaan puhtaalta ja raikkaalta kuin kesätuulessa kuivattu lempivaatteesi.

Hoitoon sisältyy ihoa kirkastava kuorinta, (tarvittaessa myös ultraäänikuorinta),ihon mekaaninen syväpuhdistus, ihoa tasapainottava naamio ja tietenkin Juuren tyyliin, ihana rentouttava kasvohieronta.

Metsäelämys

75 min 115 e

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan.

Kiinteyttävä Gua Sha aikuiselle iholle

90 min 115 e

3 x 90 min 320 e

Koe ikiaikainen kiinalainen hoitomenetelmä, jossa ihoa aktivoidaan puolijalokivisillä  gua sha-lastoilla, kammoilla ja rullilla.

 

Kosmeettinen gua sha

 

-Kiinteyttää kasvoja ja auttaa haitallisia toksiineja vapautumaan ihosta.

-Elvyttää kaulan- ja decoltee alueen ihoa, kiinteyttää ja kohottaa kasvojen linjoja.

-Silottaa ryppyjä, poistaa ja ennaltaehkäisee silmäpusseja.

-Kohottaa kulmakarvojen linjaa, nostaa silmäkulmia ja suupieliä.

-Kiinteyttää leuan aluetta, laskee turvotusta ja tasoittaa ihoa.

-Parantaa ihon elastisuutta, poistaa kireyksiä ja stressiä.

 

Jo ensimmäisen hoidon jälkeen ihosi hehkuu uutta elinvoimaa.

Säännöllisellä kasvojen gua shalla saavutetaan pidempiaikaiset tulokset. Hoitoa suositellaankin ottamaan kolmen kerran kuurina.

3 x 90 min 320 e

    

Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, kirkastava, ihotyypin mukainen kuorinta, laadukas kasvoöljy, pitkä gua sha hieronta, jossa käsitellään kaula, decoltee, kasvot, niska ja pään alue, elvyttävä naamio, kosteutus, seerumi, loppuvoiteet.

Metsurin kasvohoito

60 min 85 e

Metsäinen ihonhoitoelämys miehelle.

Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, kosteutus, tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, seerumi, hieronta, naamio sekä loppuvoiteet.

Hoitoon voidaan lisätä ultraäänipuhdistus lisäpalveluna.

Vadelma Glow

60 min 89 e

Ihoa runsaasti kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito kaikille ihotyypeille ja kosteusköyhän ihon virkistämiseen.

Kasvohoito edistää ihon kosteudensitomiskykyä ja vahvistaa ihon rakennetta. Kaksoiskuorinta (mekaaninen + happokuorinta) uudistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti tehden siitä kimmoisan ja tasaisen. Hoito on kalpean ja samean ihon pelastus!

Kerroksittain iholle suihkutettava kasvovesi, raikkaat kosteuttavat hoitotuotteet ja virkistävä geelinaamio herättävät väsyneen ihon. Hoidon jälkeen iho on täyteläisen kosteutettu, heleä ja raikas.

Tyrni Pro-Collagen

75 min 110 e

Aikuista ihoa hemmotteleva, ihoa uudistava ja napakoittava kasvo- ja dekolteehoito. 

Hoito korjaa ihon valovaurioita ja hidastaa ihon ennenaikaista ikääntymistä. Ikämuutoksia hoitavat ja kollageenin muodostumista aktivoivat tehoaineet napakoittavat ihon rakennetta ja silottavat ihon pintaa. Kemiallinen kuorinta kirkastaa ja heleyttää ihoa, vilkastuttaa ihosolujen uusiutumista sekä tasoittaa ihon väriä. Tämä on todellinen kuningatarhoito aikuiselle iholle!

Karpalo Clear

60 min 95 e

Karpalo Clear on syväpuhdistava kasvohoito epäpuhtaalle, runsaasti talia erittävälle, tukkeutuneelle ja akneen taipuvaiselle iholle.

Hoidon teho perustuu syväpuhdistavaan aktiivihiilikuorintaan, sekä ihoa avaavaan ja ihoa uudistavaan kemialliseen kuorintaan. Ihon epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti. Hoitoon voidaan yhdistää ultraäänipuhdistus lisäpalveluna.

Probiootteja sisältävä naamio vahvistaa ihon omaa mikrobiomia ja näin ollen parantaa ihon vastustuskykyä.

 

Ekopharma Karpalo hoitolinjan tuotteet tasapainottavat ihon toimintaa ja auttavat ongelmaisen ihon hoidossa myös kotona. Karpalonsiemenöljy on erittäin antioksidanttinen öljy, joka tasapainottaa ihon PH-arvoa ja vähentää ihon tulehduksellisuutta.

Karpalo -hoitolinjasta löytyy tuotteet myös ruusufinnin hoitoon.

Kemiallinen kuorinta sarjahoitona

30 min 55 e

3 kertaa 155 e

Tehokas ja turvallinen kuorintahoito, joka uudistaa ja tasoittaa ihon pintakerrosta. Kemiallisella kuorinnalla voidaan hoitaa ihon ryppyjä ja juonteita, paksua , rasvaista ja suurihuokoista ihoa, tasoittaa ihon pintaa ja väriä sekä vähentää bakteerinkasvua ihossa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kemiallinen kuorinta, kosteustus, seerumi ja loppuvoiteet. Hoito suositellaan otettavaksi kolmen kerran sarjana 10-14 vuorokauden välein.

Nuorisopuhdistus (alle 18 v.)

60 min 65 e

Nuorelle iholle sopiva luonnonmukainen ja kokonaisvaltainen puhdistus.

Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, kosteutus, ihon lämmittäminen höyryllä, mekaaninen ihonpuhdistus, kosteutus, naamio sekä loppuvoiteet.

Golden Touch
– ylellinen anti-age kasvohoito

90 min 125e

Ylellinen, kokonaisvaltainen anti-age kasvohoito kotimaisen Purodorén, mm. aitoa kultaa sisältävillä hoitotuotteilla. Hoito ehkäisee ihon ohenemista, aktivoi solujen uudistumista, vilkastuttaa verenkiertoa, lisää kollageenin ja elastiinin muodostusta sekä korjaa jo syntyneitä vaurioita ihossa. 
 

Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, kirkastava kuorinta, kiinteyttävä kasvohieronta, kultaa sisältävä elvyttävä ja rauhoittava kasvonaamio, runsas kosteutus, uudistava seerumi, sekä ylelliset loppuvoiteet. Hoidon aikana myös käsille hierotaan täyteläinen, ravitseva naamio.

Mikroneulaushoito

60 min 125 e

Mikroneulaushoito on BTB13 hoitomenetelmä, joka yhdistää mikroneulauksen ja mesoterapian. Hoito perustuu suomalaiseen, patentoituun innovaatioon, BTB13-yhdisteeseen, joka vaikuttaa sisällä soluissa solujen terveyteen, aineenvaihduntaan ja niiden uusiutumiseen. Yhdisteellä on silminnähtäviä vaikutuksia ihossa. Ihosta tulee kiinteämpi, kirkkaampi, kosteutetumpi ja tasaisempi. Yhdessä kollageenin laatuun ja tuotantoon vaikuttavan mikroneulausmenetelmän kanssa BTB13-yhdiste hoitaa tuloksellisesti ihon ikämuutoksia, tasoittaa arpia, puhdistaa ihoa ja vähentää ihotulehdusta, vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ja heleyttää ihoa. Mikroneulaus myös vahvistaa ihoa, joten se sopii hyvin myös couperosaiholle.

Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi hoito suositellaan otettavaksi 3-6 kerran sarjana.

Hoito toteutetaan kotimaisella BTB13-sarjalla ja siihen sisältyy: alkupuhdistus, decolteen ja hartioiden rentouttava aloitushieronta, happokuorinta, ihotyypin mukainen tehoseerumi,ihon neulauskäsittely, seerumin imeytys mesoterapiakäsittelyn avulla, rauhoittava naamio ja loppuvoide. Lämpimästi tervetuloa!

Kasvohoidot
Kaikki kasvohoidot sisältävät ihoanalyysin ja kotihoito-ohjeet. Hoidot toteuttaa ekokosmetologi kotimaisilla sarjoilla. Käytettävät sarjat ovat Unna Nordic, Ekopharma, BTB13 sekä Purodoré

bottom of page