Uutuuskasvohoito
 

Karpalo Clear 

75 min 89 e
 

Karpalo Clear on syväpuhdistava kasvohoito epäpuhtaalle, runsaasti talia erittävälle, tukkeutuneelle ja akneen taipuvaiselle iholle.

Hoidon teho perustuu syväpuhdistavaan aktiivihiilikuorintaan, sekä ihoa avaavaan ja ihoa uudistavaan kemialliseen kuorintaan. Ihon epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti ja/ tai ultraäänilaitteella.

Probiootteja sisältävä naamio vahvistaa ihon omaa mikrobiomia ja näin ollen parantaa ihon vastustuskykyä.

 

Ekopharma Karpalo hoitolinjan tuotteet tasapainottavat ihon toimintaa ja auttavat ongelmaisen ihon hoidossa myös kotona. Karpalonsiemenöljy on erittäin antioksidanttinen öljy, joka tasapainottaa ihon PH-arvoa ja vähentää ihon tulehduksellisuutta.

Karpalo -hoitolinjasta löytyy tuotteet myös ruusufinnin hoitoon.

TB13 Micro & Meso Therapy 

1. hoitokerta 135 €

jatkokerrat

125 €
 

BTB13 Micro & Meso Therapy hoitomenetelmä yhdistää mikroneulauksen ja mesoterapian. Hoito perustuu suomalaiseen, patentoituun innovaatioon, BTB13-yhdisteeseen, joka vaikuttaa tutkitusti solujen uusiutumiseen ja niiden aineenvaihduntaan. Yhdessä mikroneulauksen kanssa BTB13-yhdiste hoitaa tuloksellisesti ihon ikämuutoksia, tasoittaa arpia, puhdistaa ihoa ja vähentää tulehduksia, vaalentaa pigmenttimuutoksia, kirkastaa ja heleyttää ihoa, sekä vahvistaa couperosaihoa. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi hoito suositellaan otettavaksi kuukauden välein 3-6 kerran sarjana. ensimmäinen hoitokerta 135 € jatkokerrat 125 € (edellyttää, että edellisestä kerrasta on kulunut max. 5 viikkoa)